Kurz cukrár - cukrárka
Staňte sa majstrom cukrárskeho remesla. Kurz akreditovaný Ministerstvom školstva SR vám poskytne ďaleko viac ako bežné domáce pečenie. Naučíte sa všetko o surovinách, od ich výberu, cez skladovanie až po ich správne spracovanie, oboznámite sa s technologickými postupmi, ktoré sa využívajú v praxi a dozviete sa aj to ako svoje výrobky správne prezentovať, baliť, či predávať. Kurz Cukrár - Cukrárka vás odborne pripraví na otvorenie vlastnej cukrárskej výroby alebo cukrárne.
Čo vás na kurze čaká?
280-hodinový kurz Cukrár - Cukrárka je rozdelený na teoretickú a praktickú časť.
Teoretická časť prebieha v skupinovej forme počas 3 víkendov.
Naučíte sa všetko potrebné pre cukrársku prax, od hygienických noriem a bezpečnosti pri práci, cez prácu so surovinami, overené receptúry, technologické postupy, až po tvorenie noriem a cenotvorbu. V zákazníckej zóne nájdete všetky podklady ku kurzu spracované v prehľadných študijných textoch.
Praktickú časť kurzu cukrár - cukrárka tvorí zvyšných 220 hodín, kedy si teoretické znalosti vyskúšate v cukrárskej výrobe. Praktická časť kurzu prebieha na zmluvných pracoviskách počas pracovného týždňa. Prax v učebni Gastro Academy v Bratislave prebieha cez víkendy (soboty a nedele).
Prax môžete absolvovať: 1) cez víkendy v Gastro Academy, 2) na zmluvných pracoviskách počas pracovných dní, 3) na vlastnom pracovisku:
1) víkendová prax v učebni Gastro Academy v Bratislave. Prax organizujeme v profesionálnej gastro učebni v Bratislave a je vedená odborným lektorským tímom. Podľa konkrétnej témy praxe sa na vás tešia: Milka Bačová, Jožka Zaukolcová a Karol Tarr. Podrobné informácie k praxi nájdete tu. Najbližší plánovaný termín: január 2025. Aktuálne k dispozícii:
| |
2) zmluvné pracoviská Gastro Academy pre termín od 11.1.2025.
(aktualizované 7.11.2024) | |
3) vlastná prax v prevádzke: Pracujete už ako cukrár / cukrárka v cukrárskej výrobe alebo si viete zabezpečiť vlastné pracovisko, kde absolvujete prax? Stačí ak nám zašlete informácie o zodpovednom pracovníkovi, ktorý sa Vám na praxi bude venovať. |
Obsah kurzu cukrár - cukrárka
Zásady hygieny a bezpečnosti pri práci, Cukor a iné sladidlá, Plnky a polevy, Tuhé tukové cestá, Trené linecké cesto, Perníkové cesto, Čajové a parížske pečivo, Pálená hmota, Pálená hmota - korpus, Listové cesto, Šľahané hmoty, Trené hmoty, Jadrové hmoty, Špeciálne nepečené výrobky, Kysnuté cesto, Reštauračné múčniky, Smotanové výrobky a náplne, Ozdoby a príprava hmôt, Oblátky, Zmrzliny, Moderné cukrárske výrobky, Hodnotenie kvality výrobkov, Balenie, skladovanie a preprava, Starnutie výrobkov a predlžovanie trvanlivosti, Výrobno – technická evidencia, Ekonomická činnosť podniku
Čo získate absolvovaním kurzu?
Kurz cukrár - cukrárka je akreditovaný Ministerstvom školstva, vedy, výskumu a športu SR a po úspešnom absolvovaní kurzu získate osvedčenie, ktoré je vydané podľa §14 ods. 9 zákona č. 568/2009 Z.z. o celoživotnom vzdelávaní.
Ak plánujete vlastnú cukrársku výrobu budete potrebovať splniť podmienky pre získanie remeselnej živnosti "Výroba cukrárskych výrobkov". Osvedčenie, ktoré v Gastro Academy získate je "doklad o absolvovaní akreditovaného vzdelávacieho programu". Po ukončení kurzu absolvujete skúšky na Slovenskej živnostenskej komore, kde vás čaká teoretická a praktická skúška a po jej úspešnom zvládnutí získate doklad o "úplnej kvalifikácii", ktorým sa preukážete na živnostenskom úrade. Pre otvorenie vlastnej prevádzky - cukrárne alebo cukrárskej výroby budete, samozrejme, musieť splniť aj podmienky Regionálneho úradu verejného zdravotníctva (skúšky odbornej spôsobilosti na výkon epidemiologicky závažných činností pri výrobe, manipulácii a uvádzaní do obehu potravín a tiež posúdenie uvedenia vašich priestorov do prevádzky) - tieto povinnosti sa týkajú až samotnej prevádzky - priestorov, kde budete vyrábať cukrárske výrobky.
Naše osvedčenie o absolvovaní kurzu cukrár - cukrárka môžete predložiť aj prípadnému budúcemu zamestnávateľovi a preukázať sa ako kvalifikovaná cukrárka alebo cukrár. Osvedčenie Vám radi vystavíme aj v anglickom alebo v nemeckom jazyku.
Online vyučovanie
Teoretickú časť vášho kurzu zabezpečujeme online prostredníctvom aplikácie Zoom, kde sa s našimi lektormi stretnete v reálnom čase na obrazovke vášho notebooku v pohodlí vášho domova. Do vyučovania sa zapájate rovnako ako na bežnom kurze, kedykoľvek sa môžete opýtať, reagovať alebo doplniť vaše postrehy.
V zákazníckej zóne navyše nájdete prehľadne spracované online študijné materiály doplnené o videá a linky na užitočné informácie, ktoré vám uľahčia štúdium.
Cena za kurz:
990 € | prax na pracovisku cukrárskej výroby |
2290 € | víkendová prax v Gastro Academy v Bratislave - termín od septembra 2024 |
(ceny sú uvedené vrátane DPH)
cenník
Q&A - časté otázky k našim kurzom.
Fotky a videá z kurzu cukrár - cukrárka na Instagrame, na FB.
Získajte kurz zadarmo cez úrad práce
V súčasnosti máte možnosť absolvovať kurz cukrár-cukrárka s praxou na pracovisku úplne bezplatne cez úrady práce. Ponuka platí pre zamestnaných aj nezamestnaných. Bližšie informácie tu.
Čo na kurz hovoria absolventi?
Kristína Valjentová
Som nadmieru spokojná. Jednanie pána Ševčíka je veľmi priateľské, ústretové. Reagujú skutočne rýchlo, nie je problém ani dovolať sa telefonicky. Obsah kurzu je jasný a zrozumiteľný. Ochotná, ústretová, priateľská a milá lektorka. Mnohému som sa priučila, práca v tejto oblasti ma po tomto kurze láka určite ešte viac.
Mgr. Michaela Štefanko Verešová
Pani lektorka bola úžasná, učivo hravo vysvetlila a vzácne sú pre mňa príklady z praxe. Veľmi oceňujem prístup pani lektorky. Všetko skvele vysvetlené. Obsah kurzu bol bohatý pre informácie, ktoré do praxe potrebujem. Kurz moje očakávania prekonal. Aj niektoré absolútne cudzie témy, či výrazy som si až prekvapivo rýchlo osvojila. Komunikáciu s Gastro Academy hodnotím veľmi pozitívne. Každú moju otázku som mala veľmi ochotne zodpovedanú. Celý proces týkajúci sa kurzu prebiehal nad moje očakávania. Kurz odporúčam, pretože získate nové poznatky v odbore, v ktorom by ste chceli pôsobiť, v príjemnom prostredí profesionálnej inštitúcie.
Kamila Vangorová
Top úroveň, profesionálny prístup, ochota vysvetľovať, profesionálny prístup lektora, zapojenie účastníkov. Detailný obsah kurzu, som nadmieru spokojná.
Lucia Bohunická
Veľa som sa dozvedela. Lektorka veľmi milá, skvele vysvetlená každá téma, prehľadné podklady ku každej téme. Otvorilo mi to dvere k mojej záľube, a dúfam aj podnikaniu :) Chýbal mi osobný kontakt, kedže boli online hodiny, kvôli celej situácii SR.
Oliver Seman
pani Rothmajerová bola veľmi milá a ústretová. Všetko bolo super aj podrobne prebraté ako som si predstavoval ale chýbalo mi tam trochu aktuálnosti ale ináč celkovo super. Ako základ a pevný pilier v cukrarine fajn. Moje očakávania na 80% naplnené :)
Katarína Harvanová
Obsah bol dostatocne detailny, zaroven nezahlcoval zbytocnymi informaciami. Pri vsetkom bolo dostatok prikladov (v lektorkinych prezentaciach aj vizualnych), co bolo velmi napomocne. V obsahu by som ocenila viac modernejsich postupov a vyrobkov a menej takych, ktore sa uz velmi nevyrabaju (pokial to akreditacne podmienky dovoluju). Lektorka bola velmi prijemna, ochotna, snazila sa zodpovedat kazdu otazku. Komunikacia s Gastro Academy bola na vybornu - velmi rychla, jasna, na urovni, pani mi boli ochotni poradit a vychadzali mi v ustrety.
Veronika Mišlenská
Kurz ma mnoho naučil, nemôžem vytknúť žiaden nedostatok, lektorka, vysoko profesionálna, s ľudským prístupom, odporúčam hlavne z dôvodu vysokej odbornosti.
Elena Briestenská
Prehľadne informácie, rýchla reakcia, ochota vysvetliť. Kurz doplnil moje vedomosti ktoré som poznala z praxe.
Nikoleta Lukáčová Grófová
Najlepší kurz aký som kedy mohla absolvovať. Spokojnosť nadovšetko. Pani lektorka bola počas teórie veľmi milá, nápomocná a ústretová. Takisto komunikácia ohľadom organizácie celého priebehu kurzu bola vždy na jednotku. Môžem len odporúčať všetkými desiatimi.
Lucia Medveďová
Naučila som sa veľa nových receptov a vychytávok do “cukrárskeho sveta”. Pani lektorka bola veľmi milá a láskavá. Vysvetlila a odpovedala na všetky otázky, ktoré sme mali. Maximálna spokojnosť s komunikáciou s Gastro Academy - v tíme máte veľmi ochotných ľudí. Za mňa nechýbalo nič.
Katarína Šimonová
Kurz detailne zahŕňal všetko čo som potrebovala vedieť. Prácu lektorky hodnotím veľmi pozitívne, ochotná všetko vysvetliť, milá, ústretová, vtipná, kurz úplne splnil moje očakávania.
Mgr. Lenka Homolová
Veľmi dobrý lektor, kurz bol prebiehal detailne do hĺbky učiva.
Kamila Gabošová
Veľmi sa mi kurz páčil, obohatil ma hlavne po teoretickej stránke, spoznala som nových ľudí a pani lektorka bola veľmi príjemná a ochotná nám odovzdať všetky svoje skúsenosti. Keď niekoho zaujal nejaký konkrétny príklad tak sme ho vždy prebrali detailnejšie.
Ľudmila Jandušíková
Veľmi kvalitná výučba s kvalitnou lektorkou, ktorá tomu veľmi rozumie a vie do podrobna (aj navyše) vysvetlit tému. Pani Bačová bola veľmi milá, ochotná, zapájala nás do tém, komunikovala s nami, informácie na jednotku. Ľudia, s ktorými som komunikovala pohotovo reagujú, ochota a nápomoc. Jednoznačne odporúčam, pretože tento kurz bol na veľmi vysokej úrovni, veľmi veľa ma naučil a splnil moje očakávania nad mieru.
Eva Kujanová
Veľa praktických príkladov, výborná práca lektora a dobrá komunikácia.
Mgr. Anna Čiefová
Naučila som sa vela nových veci, ktoré mi doteraz chýbali takze očakávania boli naplnené. Pani lektorka je výborná odborníčka, moc som bola spokojná. Profesionálny prístup, kvalitne učebne materiály.
Mgr. Katarína Novotová
Kurz nadmieru splnil očakávania, komunikácia s gastro academy úplne super, všetko do bodky prepracované, úroveň vysoká, lektorka najlepšia, zlatá príjemná žena :) Ak aj boli nejaké vedľajšie otázky boli nám zodpovedané. Profesionálna úroveň.
Lenka Búryová
Naučila som sa veľa nových vecí, ktoré využijem pri práci, množstvo príkladov, veľa nových receptov. Lektorka bola milá, veľmi ochotná.
Ing. Maroš Goga
Príjemná pani lektorka, dobre fungujúci systém online prednášok, vhodný obsah teorie, skvelá komunikácia a ochota. Obsah kurzu bol vhodný a zaujímavý s pani lektorkou, ktorá uvádzala aj praktické príklady. Super.
Soňa Robelová
Ak by niekto uvažoval nad kurzom v Gastro Academy určite odporúčam, pretože som nadmieru spokojná a oceňujem skvelý proklientský prístup. Práca pani lektorky bola na výbornú!!!
Mgr. Lenka Harčariková
Vynikajúca komunikácia, do hĺbky vysvetlená každá problematika, výborne spracovaný obsah lekcií, kvalitní lektori - ochota vysvetliť, veľmi veľká ukážka prác s kvalitným opisom.
Erika Pisková
Super lektorka, vysvetľovanie jednoduché, riešenie otázok formou debát a príkladov. Nič nechýbalo, všetko bolo vysvetlené, aj niečo navyše. Rýchle riešenia a ochota.
Ing. Dana Bimová
Profesionálny prístup pani lektorky, každá jedna hodina bola pre mňa prínosom. Pani Zaukolcová je skutočný odborník a som rada, že som teóriu mohla mať práve s ňou. Veľmi veľa praktických rád priamo z praxe. Veľmi dobrá komunikácia s Gastro Academy, naozaj flexibilná komunikácia kedykoľvek :)
Zuzana Križanová
Komunikácia s Gastro Academy prebiehala výborne, obsah kurzu je detailný, lektorka je ústretová, milá, ochotná, nápaditá.
Romana Ďurišová
Celý kurz prebehol podľa očakávaní, komunikácia to strany Gasto Academy veľmi ústretová. Lektorka, pani Pappová mi všetko vysveltlila tak, aby som to pochopila, veľmi milá a komunikatívna osoba.
Barbora Šišuláková
Kurz hodnotím veľmi pozitívne, vo všetkých smeroch, príjemná uvoľnená atmosféra, odborné znalosti a veľmi príjemná lektorka. Odpoveď zo strany Gastro Academy som dostala vždy do par hodín ak nastal problém s pripojením, hneď mi pomohli s riešením. Veľmi som bola spokojná. Pani lektorka Pappova bola skvelá, milá, vtipná, ochotná a trpezlivá.
Michaela Tomičková
Pre mňa bol kurz naozaj nad očakávania. Totiž som sa na neho prihlásila naozaj len kvôli získaniu odborného vzdelania, ale veľmi milo ma prekvapilo, koľko toho som sa dozvedela :) Bol mi naozaj veľmi prínosný a priniesol množstvo inšpirácie skúsiť aj iné, klasickejšie druhy zákuskov a postupov. Študijné materiály, keďže boli v cene kurzu, nám ostávajú aj naďalej prístupné, keďže z nich čerpám poznatky aj teraz po kurze, keď si niečo nepamätám :) Komunikácia s Gastro Academy je rýchla a ochota výborná, nechýbali mi nikdy žiadne informácie. Veľmi sa teším, že som mala možnosť aspoň takto online pani lektorku spoznať a teda že nám bola pridelená práve ona. Nesmierne mi jej prístup a forma vysvetľovania vyhovovala, bolo vidieť jej zápal a oduševnenie, ochotu, skúsenosti... super naozaj
Miroslava Škorvánková
Kurz bol obsiahly, prešli sme všetko potrebné, dal mi dobré základy. Lektorka v kurze dopodrobna všetko vysvetlila. Oceňujem praktické skúsenosti, názorne ukážky, ochota odpovedať na všetky dotazy. Kurz Cukrár určite budem odporúčať ďalej, kurz je na vysokej úrovni.
Michaela Bulavová
Všetko hodnotím na výbornú , prístup , ochota ,... nebol s ničím problém . Obsah kurzu hodnotím veľmi pozitívne , dozvedela som sa najpodstatnejšie informácie , rôzne príklady a rady :) Pani lektorka Editka je úžasná , všetko nám pekne a zrozumiteľne vysvetlila . Za mňa veľká spokojnosť .
Aneta Štrbková
S kurzom som spokojná, dozvedela som sa množstvo nových veci, inštruktorka bola ochotná zodpovedať všetky otázky. Na praxi je milí a nápomocni kolektív a dokonca som sa u nich aj zamestnala. Kvôli situácii s kovidom bol kurz určite iný a chýbal osobný kontakt s ďalšími účastníkmi a vedenie diskusii keďže na tom nebol čas ani to nebolo v online priestor možné. To však nie je vaša chyba
Dominika Sulová
Komunikácia so spoločnosťou je skvelá, všetko prebehlo bez problémov, keď som niečo potrebovala poradiť, tak mi boli vždy k dispozícii. Obsah kurzu je prehľadný, možno by som doplnila obrázky aspoň k najdôležitejším učivám. Pomohlo mi keď pani lektorka nám pri výučbe ukazovala aj fotky, preto keď sa vrátim k učebným materiálom by to bolo pozitívne. Priložené linky super. Pani lektorka je veľmi príjemná, učivo vysvetľovala zrozumiteľne, bola nápomocná ak sme mali otázky, výborne vysvetlené témy.
Mgr. Andrea Hrošová
Lektorka Zaukolcová bola odborníčka na pravom mieste. Jednoznačne odporúčam Gastro Academy, páči sa mi Váš prístup a organizácia, výborne reakcie aj ochota, flexibilnosť a profesionálny prístup. Veľa som sa dozvedela či už z teórie, tiež aj od lektorky, kde mi trpezlivo odpovedala na moje otázky.
Jana Miháliková
Veľmi profesionálny prístup, rýchla komunikácia, online výučba veľmi užitočná a praktická v tomto čase. Lektorka viedla lekcie výborne, zrozumiteľne, jasne, vidieť skúsenosti. Nad očakávania.
Michaela Sršňová Filadelfiová
Komunikácia s Gastro Academy na jednotku, lektorka, kurz, všetko ok. Kurz by som určite odporučila, zatiaľ všetko vybavené, vysvetlene.
Michaela Vizváryová
Kurz hodnotím nad očakávanie, výborná lektorka, milá, ochotná, ústretová. V kurze mi nič nechýbalo, všetko velmi dobre. Ustretovosť na výbornú.
Veronika Záhorská
S obsahom kurzu som bola spokojná, prebrali sme všetko čo bolo potrebné vedieť. Lektroka veľmi milá, komunikatívna, profesionálny prístup.
Tamara Mihalcová
Skvela lektorka, mily prístup, veľa vedomosti a skúsenosti, dlhoročná prax. Všetky informácie od Gastro Academy do podrobna obsiahnuté v mailoch, nebola potrebná žiadna ďalšia komunikácia. V kurze bolo spomenuté všetko potrebné a aj zaujímavé.
Romana Myjavcová
Prácu p. lektorky hodnotím najlepšie ako môžem. Na pani lektorke je vidieť, že má bohaté skúsenosti, prednášky s ňou boli veľmi zaujímavé. Je veľmi milá a výborne sa počúvala. Oceňujem celý priebeh jednania s klientom, príjemné vystupovanie lektora aj zaujímavé informácie nadobudnuté počas celého kurzu, zrozumiteľne popísanú tematiku aj s obrázkami a videami, ktoré zúžitkujem vo svojej budúcej profesii.
Katarína Hamorníková
Komunikácia s Gastro Academy je bezproblémová, ochotne vysvetlia informácie o priebehu kurzu. Obsah kurzu je zrozumiteľný, postačujúci a taktiež práca s pani lektorkou Bačovej je príjemná
Katarína Šolcová
Lektorka bola úžasná, zdieľala s nami veľa z jej skúseností, ochotná vysvetliť, jednoducho fantastická lektorka. Kurz splnil všetky moje očakávania, obsah bol veľmi prínosný, nie zbytočne obšírny, plný praktických rád. Všetky informácie som dostávala včas a zrozumiteľne. Určite by som kurz odporučila ďalej, akadémia ponúka kvalitnú výučbu, veľmi milý personál.
Kristína Tureková
Pani lektorka bola výborná, vidno že sa v remesle vyzná. Bola veľmi príjemná. Kurz hodnotím veľmi dobre, som veľmi spokojná, nič nechýbalo.
Simona Halušová
Kurz bol vynikajúci. Drobné nejasnosti sa dajú ľahko dohľadať cez internet alebo priamo na teórii boli vysvetlené. Pani lektorka má bohaté skúsenosti zo života takže vedela všetko pekne opísať. Taktiež všetky otázky zo strany zúčastnených zodpovedala bez problému. Materiály obsahovali všetko. Obrázky k témam síce chýbali, no pri online teórii pani lektorka obrázky mala takže to bolo jednoduchšie si predstaviť hotové výrobky a stroje. Naučila som sa kopu nových vecí a veľkou výhodou je, že materiály nám zostávajú.
Tatiana Meleková
Kurz bol nad moje očakávania, komunikácia a informácie super. Vždy bol priestor aj na otázky. Myslím, že všetkého bolo tak akurát. Všetko bolo vysvetlené jednoducho a ľahko na zapamätanie, čiže skoro všetky vedomosti som si odniesla s kurzu.S pani lektorkou som bola veľmi spokojná, vyžarovala z nej veľmi dobrá energia. Vždy ochotná zopakovať, dovysvetľovať.
Zuzana Gaálová
Lektorka bola veľmi príjemná, milá, všetko vysvetľovala, dala príklady z praxe, odpovedala na všetky naše otázky. Dala si záležat aby sme mali všetko na zvládnutie testu, opakovali sme prebraté učivo vždy na nasledujùcej hodine. Obsah kurzu bol veľmi obšírny, zo všetkého základy, za tri víkendy sme stihli maximum. Skriptá sme dostali dopredu online, boli užitočné. Kurz splnil očakávania. Komunikácia s Gastro Academy bola velmi dobrá. Na maily reagovali rýchlo, všetky informácie poslali včas.
Lenka Hlavnová
Lektorka na 1* .... Pani Pappová je úžasná lektorka, zodpovedala na všetky otázky, hodiny boli vždy zaujímavé, mali sme priestor aj na otázky, ak nám niečo nebolo jasné, vždy sa nám danú vec snažila vysvetliť. Všetky témy v kurze boli dostatočne spracované, pani Pappová vždy doplnila všetko, ak bolo nejasné. Profesionálny prístup Gastro Academy, všetky informácie som dostala vždy načas.
Barbora Gýborová
Kurz splnil všetky moje očakávania. Kurz hodnotím veľmi pozitívne :) Pani lektorku Rothmajerovú môžem len odporučiť. Úžasná lektorka, milá, vtipná, tešila som sa na každú hodinu. Učivo mi krásne vysvetlila, aj poslala linky, no proste top. Nemohla som si priať lepšiu lektorku. Ďakujem. Reakcia v komunikácii s Gastro Academy je veľmi rýchla, všetko dopodrobna vysvetlené, otázky zodpovedané.
Mária Dávidová
Výborné materiály, lektorka, veľa príkladov, záujem odovzdať čo najviac infomácií, skvelá komunikácia s účastníkmi, ústretový a profesionálny prístup ako usporiadateľov tak aj lektorky. Na kurze mi nechýbalo nič, všetko bolo vysvetlené a doplňujúce otázky zodpovedané, veľká spokojnosť s priebehom kurzu.
Viktória Vedrődyová
Kurz bol zaujímavý, rozšíril obzor, obsah kurzu bol v poriadku, možno posledná lekcia, čo sa prednášala mohla byť viac rozpísaná v materiáloch na učenie, lektorka snaživá, milá, spokojnosť.
Katarína Lipiaková
Komunikáciu Gastro Academy hodnotím veľmi pozitívne, reagovali naozaj rýchlo, boli ochotní všetko vysvetliť a pomôcť. PaedDr. Edita Pappová je naozaj skvelá lektorka, ochotná vysvetliť. Ku každej téme dáva veľa príkladov aj praktických rád. Do procesu zapája aj účastníkov. Myslím. že kurz pokryl všetky potrebné základy ktoré mal spolu s príkladmi. Možno by bolo dobré zaradiť do materiálov viac súčasných dezertov a ich postupy. Kurz splnil moje očakávania, pretože obsahoval všetky potrebné základy a príklady z praxe.
Patrícia Javorková
Kurz splnil očakávania. Výborná lektorka. Pani Pappová bola veľmi milá, vysvetľovala logicky, veľa príkladov z praxe a celkovo vytvárala veľmi príjemnú atmosféru. Z Gastro Academy výborná, rýchla odozva a ochota pomocť.
Silvia Gutt
S kurzom som bola maximálne spokojná. Obsah bol dostačujúci, pani lektora všetko detailne vysvetlila, bola perfektná, vysvetľovala, zapájala nás do procesu. Všetko bolo profesionálne.
Ľuboslava Schlosmann
Kurz splnil moje očakávania, som veľmi spokojná. Pani Edita Pappová je jedna úžasná osoba,všetko vysvetlila a bola veľmi ochotná a milá. Rýchla reakcia, prístup a ústretovosť v komunikácii s Gastro Academy.
Jana Doležalová
Kurz obsahoval všetko čo by mal cukrár vedieť, ak bolo treba niečo dovysvetlovatc lektorka vždy všetko vysvetlila a bola ústretová. Lektorka bola super, vždy v dobrej nálade, veľmi príjemná, bez stresovania, cela komunikácia bola super. Gastro Academy sú profesionáli.Kurz bol super, veľa som sa naučila .
Ing. Miroslava Minčíková
Kurz dokonca predčil moje očakávania. Komunikácia s Gastro Academy je veľmi dobrá, rýchla, ústretová, telefonicky i e-mailom. Obsah bol veľmi dobrý, množstvo informácií bolo primerané a témy boli spracované detailne. Pani Zaukolcová bola skvelá, profesionálna a priateľská, vysvetľovala aj nad rámec obsahu v skriptách. Kurz v Gastro Academy by som určite odporušila, bola som spokojná s akadémiou aj lektorkou.
Veronika Žatkuliaková
Určite by som Gastro Academy odporučila aj ďalej, predovšetkým za príjemný prístup a komunikáciu. S pani lektorkou som bola veľmi spokojná, bola veľmi milá, ústretová a vždy sa snažila odpovedať na každú otázku. Všetky moje očakávania boli naplnené.
Kristína Zmeková
Dozvedela som sa veľa nových vecí, len boli veľmi rýchlo prebraté a nemala som priestor venovať sa im viac, čo je škoda. Komunikácia od strany Gastro Academy je highlightom kurzu, rýchla, milá, pohotová, ústretová.Som si vedomá, že kurz je zameraný na oblasti, ktoré sa týkajú stanovených noriem a vedomostí, avšak uvítala by som viac času venovaného aktuálnym dezertom a ich príprave aj z teoretického hľadiska. Pani lektorka bola mimoriadne milá, nevyžadovala zbytočnosti, bola férová a bolo radosť s ňou pracovať, dokonca radosť pripravovať sa na test. Služby Gastro Academy sú na vysokej úrovni. Zároveň by som sa Vám chcela veľmi pekne poďakovať za veľmi milý a ústretový prístup zo strany Gastro Academy aj v komplikovanej situácii. Je ho v dnešnej dobe málo a preto si ho o to viac vážim a rada budem odporúčať Vašu agentúru. :)
Milena Slobodová
Príjemný personál, všetko čo som potrebovala vysvetlili. S kurzom som veľmi spokojná.
Andrea Bombová
Skvelé, pani Rothmajerová bola úžasná, všetky otázky vysvetlila a poradila :) Rozprávala príklady z praxe, snažila sa dopodrobna vysvetliť všetko, čo sme potrebovali. Keďže som začiatočník, veľmi veľa nových vecí som sa naučila a spoznala skvelých ľudí, ktorí nemajú problém pomôcť aj po skončení kurzu :) Budem odporúčať ďalej. Skvelý prístup od skvelých ľudí. Kurz ma veľa naučil, som spokojná.
Bianka Menteová
Bola som spokojná, všetko som dostala, čo som očakávala.
Martina Upohlavová
Kurz splnil všetky očakávania. Všetko bolo ok, nič mi nechýbalo. Lektorka bola veľmi milá, zábavná, je odborníčka vo svojom odbore.
Lívia Jančíková
Všetko bolo v poriadku, všetci veľmi ochotní a milí. Osobne by som sa rada zastavila pri niektorých receptoch a postupoch aj dlhšie no celkovo je toho veľa. Na druhú stranu vždy bol čas a priestor na otázky. Lektorka ochotná veľmi milá a vysvetlila i dodatočne všetko čo nás zaujímalo a ako to vyzerá v praxi nie len na papieri. Kurz mi doplnil základné informácie ktoré sa na internete bez praxe ťažko hľadajú. Najlepšie je konzultovať problémy alebo aj nápady s niekým z odboru.
Michaela Sasková
Rýchlosť, ochotu a dostupnosť informácií hodnotím výborne. Obsah kurzu je výborné zvládnutý, splnil moje očakávania na 100%. Lektorka je veľmi ochotná, s výbornou znalosťou teórie aj praxe.
Andrea Krišťáková Štecková
Očakávania na kurz boli splnené, niečo podobné som si predstavovala. Všetko bolo komunikované včas a v dostatočnom rozsahu. Lektorku hodnotím velmi kladne, prednášky boli podané pútavo, doplnené so skúsenosťami z praxe, obohatené o praktické rady od lektorky ale aj účastníkov, ktorí mali dostatočný priestor zapájať sa.
Mariia Ochenashova
Bola som veľmi spokojna. Ochota, informácie boli podané v plnom obsahu. Lektorka úžasná, ochotná vysvetľovať.
Anna Shpakovskaya
Kurz je detailný, lektorka bola veľmi dobrá, a profesionálna. Komunikácia s Gastro Academy - reakcia je rýchla, a boli vždy pripravený pomôcť.
Pavla Kolesárová
Tento kurz splnil moje očakávania nad mieru a som veľmi spokojná. Zo strany Gastro Academy bol prístup v celom rozsahu komunikácie a zariaďovania chodu a pribehu kurzu nadštandardný. Ústretovosť a ochota bola samozrejmosťou čo je v dnešnej dobe už vzácnosťou. Obsah kurzu bol dostatočný, ja osobne som sa naučila široký záber nových vecí a poznatkov. Štúdijné materiály ktoré som používala počas kurzu sú spracované dostatočne a sú podrobné a zrozumiteľné. S našou pani lektorkou Ing. Emíliou Bačovou som bola veľmi spokojná, milá, ústretová, zapájala nás do procesu a pýtala sa často či všetkému rozumieme. Je prezentovanie učiva bolo výborné. Určite budem odporúčať kurz Cukrár. Z pohľadu profesionálnosti, prístupu, odbornosti a spoľahlivosti je Gasto Academy jednotka na Slovensku.
Laura Somogyiová
V komunikácii s Gastro Academy mi všetky informácie boli ochotne povedané, dotazy vždy vysvetlené, milý prístup a všetko v poriadku. V kurze mi nič nechýbalo …naučila som sa veľa nových veci, ktoré mi pomôžu ako doma tak aj profesionálne. Lektorka má zaujímavé rozprávanie aj vystupovanie a nie len zdĺhavé a monotónne …mohli sme sa kedykoľvek zapájať.
Romana Kováčiková
Kurz obsahoval dôležité informácie a osvedčenie, ktoré potrebujem pri ďalšej podnikateľskej činnosti. Splnil moje očakávania, dokonca aj viac. V Gastro Academy je najochotnejší a najmilší personál, vždy som sa dozvedela čo som potrebovala rýchlo a výstižne. S pani lektorkou som bola veľmi spokojná, ochotná, milá, veľa skúseností svojich nám predala. Kurz Cukrár určite odporučím. Je to najjednoduchšia cesta ako získať osvedčenie k vysnívanej práci. V skriptách mi chýbalo viac uvedených receptov.
Natália Bodnárová
Moje očakávania sa naplnili, som veľmi spokojná, že som si vybrala práve Gastro Academy. Skvelý prístup v komunikácii s Gastro Academy. Pán, s ktorým som komunikovala bol veľmi ochotný, vždy rýchlo reagoval na moje otázky. V kurze sme detailne prebrali všetko potrebné. Úžasný prístup pani lektorky v kurze. Prednášky ma bavili, rozprávala pútavo a vždy sa nás snažila zapájať do diskusie. Kurz určite budem odporúčať svojim známym.
Monika Jurčíková
Lektorka bola výborná. Jasne a zrozumiteľne vysvetľovala študijný materiál. Veľmi milá, ochotná odpovedať na každý dotaz. Kurz sa mi páčil.
Katarína Škreňová
Témy v kurze boli výstižne, nie zbytočne dlhé, prednesené podstatne veci. Komunikácia s Gastro Academy je Veľmi dobrá. Veľmi ochotný pán, ktorý so mnou komunikoval, či po telefóne, či mailom, reakcia je rýchla. Práca lektorky je na 1*. Kurz určite odporúčam. Aj mne bol kurz odporučený známou, ktorá si robila u vás koncom roka kurz kuchár.
Adriana Kissová
Kurz, ktorý som absolvovala splnil všetky moje očakávania. Chcem vyjadriť veľkú vďaku Gastro Academy za ochotu, pomoc a včasne podrobné informácie. Obsahovo mi kurz poskytol veľmi podrobné a odborové informácie. Pani lektorka Bačová je veľmi empatická, profesionálna, veľmi si cením jej ľudský prístup. Kurz určite odporučím pre Vašu profesionalitu a porozumenie.
Marta Garajová
Kurz splnil všetky očakávania. Komunikácia s Gastro Academy je maximálne profesionálna. Lektorka bola veľmi trpezlivá a skúsená. Kurz by som odporučila pre každého, ktorý má rád túto tému cukrárstva. Je to veľmi komplexné a vecné, preto vaša Gastro Academy.
Lucia Macekova
Všetci účastníci boli skvelí, každý sa tešil na pečenie, je nádherné byť s ľuďmi, ktorí majú vášeň pre cukrárstvo a sú ochotní zdieľať nápady, tipy a rady tým ostatným, celkovo, rozprávať sa, byť súčasťou tímu s vášňou, je neopísateľné. Najväčším prínosom pre mňa boli kysnuté cestá, klasické výrobky ako jadrové rožky, špice, moderné výrobky a info o čokoláde - dozvedela som sa grify, ako na to.
Jana Szabóová
Kurz splnil moje očakávania, rozšírila som si vedomosti v oblastiach, ktoré mi neboli až tak veľmi známe a zároveň som našla časť cukrárstva, ktorému by som sa chcela venovať. Vždy som sa veľmi tešila na víkendové stretnutia. Celému Gastro Academy tímu chcem veľmi pekne poďakovať. Je to tím profesionálov ale hlavne ľudských a priateľských ľudí. Prajem všetko dobré a hlavne veľa veľa záujemcov o kurzy.
Veronika Skočenová
V teoretickej časti sme sa dozvedeli všetko potrebné a taktiež vytvorila dobrý základ pre absolvovanie praktickej časti – veľa vecí sme na praxi čerpali z teórie. Najdôležitejšie bolo pre mňa Osvedčenie, ktoré som získala po absolvovaní kurzu, pretože je to prvý krok k tomu, aby som si splnila svoj sen - mať vlastnú cukrársku výrobu. Nečakala som však, že tam spoznám takých skvelých ľudí s rovnakou vášňou k pečeniu, akú mám ja - cesta k získaniu osvedčenia bola vďaka nim oveľa príjemnejšia, predsa len cestovať každý víkend 5 hodín tam a späť, počas týždňa chodiť do práce a nemať žiadne voľno je vyčerpávajúce :) Ale stálo to za to! Naučila som množstvo nových vecí, takže keby som to mala všetko vymenovať, asi je to tu na dve strany, ale mňa veľmi potešilo, že sme sa tam okrem základov učili aj modernejšie dezerty :) A pokojne by som tento kurz absolvovala ešte raz. Myslím si, že tam nebola ani jedna téma, ktorá by mi nič nedala. Všetko bolo svojim spôsobom prínosné. Najviac ma ale potešila téma francúzske dezerty a čokoládové pralinky, a to že som sa naučila temperovať čokoládu. A prečo? Lebo čokoládu má každý rád. Atmosféra bola perfektná! A na každý jeden víkend som sa tešila, až mi bolo ľúto, keď to celé skončilo. Ďakujem, že ste mi pomohli splniť si sen :) Ste super tím sympatických a dobrých ľudí, ja vám držím palce, aby sa vám naďalej darilo. Mali ste úžasný nápad s týmto víkendovým kurzom, potešili ste tým najmä nás, ktorí si nemôžeme kvôli práci a iným povinnostiam dovoliť navštevovať týždenné kurzy. Takže ešte raz veľké ďakujem!
Radka Litvajova
Aj keď som pred kurzom vedela veľa z toho, čo sme preberali, vďaka kurzu som sa mohla zdokonaliť v niektorých technologických postupoch alebo utvrdiť, že ich robím správne. Čo mi dodalo odvahu. Okrem toho, mohla som spoznať super partiu cukrárov (plus pani lektorky, čo sú veľké odborníčky) a konečne som mohla zdielať svoje nadšenie z pečenia s niekým, kto tomu rozumie. Veľmi sa mi páčili francúzske dezerty, ktoré sme piekli s pani Jožkou Zaukolcovou, s tým sa obyčajný laik cukrár len tak jednoducho nestretne, ani nemá možnosť si to odskúšať. Každý pondelok som sa tešila na ďalší víkend. Všetko bolo do bodky super.
Mária Paulenová
Na teoretickej časti by som nič nemenila - je priebeh bol presne taký ako som si predstavovala. Teoreticky sme prebrali všetky časti, všade nás pani lektorka upozornila na potenciálne problémy a možné úskalia. Po skončení prednášky vždy pani lektorka zostala a odpovedala na naše otázky, vysvetľovala a radila. Nového som sa naučila veľa - ale to, čo pre mňa najviac znamená je, že viem aké cestá, náplne atď. môžem pripraviť a ako ich pripraviť a hlavne aká surovina má aký vplyv na výsledok. V praxi som si vyskúšala pripraviť mnohé receptúry a to mi pomohlo nebáť sa prípravy aj komplikovaných receptúr. Atmosféra bola jedinečná, neopakovateľná a nesmierne som sa tešila na každé stretnutie. Ako kolektív spolu s organizátormi a lektorkami sme vytvorili jedinečný kolektív, v ktorom sme si sadli aj po ľudskej stránke a tak každé pečenie bolo pre mňa nie len odbornou praxou, ale aj spoločenskou udalosťou. S materiálom na pečenie som bola veľmi spokojná - naozaj sme piekli len z kvalitných materiálov bez používania "lacnejších náhrad", čo veľmi oceňujem a potom aj tie výsledky stáli za to. K dispozícii bolo vždy všetko, čo sme k pečeniu potrebovali či už na prípravu cesta, náplní, poliev alebo zdobenia. Veľmi pekne Vám ďakujem za takúto možnosť zdokonaliť sa - ste super tím a ja som si užila každú sekundu kurzu. Lektorky boli veľmi milé a naozaj nám vo všetkom radili, aby sme sa zdokonalili a uľahčili si prácu. Je skvelé vidieť pri práci ľudí, ktorých práca baví a záleží im na nej. Špeciálne chcem poďakovať pani Pappovej za jej trpezlivosť, precíznosť, ľudský prístup a snahu naučiť nás čo najviac a Marcelke za je dokumentárnu činnosť, ktorej výsledky sú nádherné.
Monika Berníková
Kurz určite naplnil očekávaní.Dostala jsem nové zkušenosti, které v praxi určite využiju, myslím, že tématu bylo hodně a byli perfektně zpracované. Prostor, výroba a veci na pečení byli super. Dobre se mi pracovalo. Co se týče zlepšení,nic me nenapadá, protože Gastro Academy byl úžasný kurz. Poznala jsem úžasné lidi, nasbírala nové zkušenosti a klidně bych si to zopakovala. Za me jednička s hvězdičkou a určite doporučuju tento kurz i ostatním.
Lucia Maceková
Kurz určite splnil očakávania, pretože som sa naučila správne pomenovať postupy, hmoty, náplne a iné. Kurz ma posunul profesne na oveľa vyššiu úroveň, všímam si veci na výrobkoch, ktoré som si doteraz nevšímala/nepovažovala za dôležité. Komunikácia s Gastro Academy bola super, vždy som sa dozvedela, čo som potrebovala a hlavne v predstihu. Myslím si, že obsahovo kurz splnil, čo mal, v krátkom čase boli vysvetlené základy z každej témy, v prípade otázok boli lektorky vždy nápomocné a odpovedali na všetko dostačujúco. Vrámci víkendovej praxe v Gastro Academy najväčším prínosom boli témy ako kysnuté cestá, klasické výrobky ako jadrové, špice, moderné výrobky a info o čokoláde - dozvedela som sa grify, ako na to :) Atmosféra na víkendovej praxi bola skvelá, každý sa tešil na pečenie, je nádherné byť s ľudmi, ktorí majú vášeň pre cukrárstvo a sú ochotní zdielať nápady, tipy a rady tým ostatným. Celkovo, rozprávať sa, byť súčasťou tímu s vášňou je neopísateľné.
Zuzana Csáderová
Teoretická časť kurzu bola podrobná, poskytla vynikajúci základ k zvládnutiu praktickej časti. Keďže som pred kurzom nemala veľa skúseností, kurz mi dal vo všetkých oblastiach množstvo konkrétnych, užitočných informácií, praktické tipy. Páčilo sa mi, že všetky víkendy boli “ zvečnené” v podobe fotiek aj videí, aj to, akým spôsobom sa to zverejňovalo na sociálnych sieťach. Atmosféra na kurze bola naozaj skvelá, výborná nálada, skvelá skupina, lektorky a celý tím :).
Lenka Joštová
Teoreticka cast kurzu sa mi pacila, boli tam obsiahnute vsetky dolezite informacie, ktore su potrebne k praxi. Naučila som sa ako maju spravne vyzerat rozne receptúry, naucila som sa spravne robit zakladny zltkovy krem. Francúzske dezerty boli ore mna najvacsim prinosom, pretoze doma by som takéto recepty tak skoro neskusila kvoli narocnym formam a surovinam. Atmosfera bola vyborna, zoznamila som sa so super ľuďmi a vzdy som sa velmi tesila, ani neviem ako rychlo to preslo. Urcite mi bude toto vikendove pecenie chybat. Z kurzu mame skvele fotky, videa, reels na instagrame. Robite svoju pracu velmi dobre, nevedela som ako to bude prebiehat, co mam ocakavat, bola som milo prekvapena. Drzim vam palce, aby tento kurz trval este dlho.
Lenka Balušíková
Vedomosti z teoretickej časti mi boli veľkým prínosom pri praktickej časti. Ak by som sa rozpisovala čo všetko som sa naučila tak by asi táto kolonka nestačila, ale zhrniem to od základných surovín cez hmoty/cestá, polevy, náplne, ozdoby, čokoládu, rôzne druhy zákuskov/koláčikov, slaného pečiva až po skladovanie potravín a samozrejmú hygienu, ktorá musí byť!!! Veľmi som sa tešila na každý víkend, myslím si že sme si všetky dievčatá sadli aj s pani lektorkami a veľa sa od nich naučili. Taktiež sa teším, že máme zaznamenané všetky koláčiky a aj naše cukrárske postupy na fotkách. Tím Gastro Academy je úžasný, nápomocný, vždy sa snažia vyriešiť každú pripomienku k spokojnosti, som veľmi rada, že som práve tu absolvovala tento kurz.
Simona Strapecova
V teoretickej časti bolo obsiahnuté asi všetko čo sme potrebovali . Samozrejme, človek si musí materiály doma študovať aj sám, bez toho to nejde . Hocijaké otázky nám boli vždy zodpovedané, vysvetlene. Kurz určite predčil moje očakávania . Myslím,že každý kto sa o cukrarcinu reálne zaujíma, dával pozor a naučil sa veľa nových veci . Naučila som sa napríklad aj používať správne pomôcky k daným veciam na čo všetko môže slúžiť cukrársky nôž alebo stierka. Určite ma zaujímala výroba klasických zákuskov ako krémeš, veterník, venčeky či plnené pusinky , parížske rožky. Receptov je mnoho,ale vidieť výrobu takto pod dohľadom skúsených lektoriek bolo super, keďže nás vedeli hneď upozorniť ak niečo robíme zle. Asi najviac ma zaujala výroba francúzskych dezertov. Bolo to len také nazretie do tejto časti cukrarciny, ani som nedýchala či sa pekne zmrazia, vyjdú z formičiek ako majú . A potom výroba bratislavských rožkov bola úplne úžasná . Nikdy som si nemyslela že sa ich naučím robiť naozaj dobré a naučila som sa. Na tieto víkendy som sa neskutočne tešila . Dochádzala som z Nových Zámkoch, vlaky neustále meškali, domov som sa niekedy dostala až večer a nebol čas na nič iné. Ale bolo úžasné stretnúť ľudí,ktorí sú na rovnakej vlne, ktorých baví piecť a učiť sa nové veci. Tento kurz nás nielen naučil,ale myslím že dal aj nové priateľstvá. Atmosféra bola vždy dokonalá,ako sa každý ráno tešil čo sa tento víkend bude piecť, sledovanie trub či nám cestá rastú ako majú a tak . Za mňa úžasný zážitok ❤️. Držím vám palce , ste skvelý kolektív s odhodlaním naučiť a vyučiť budúcich cukrárov. Veľmi sa teším že som mohla byť nachvíľu v tomto tíme. Ďakujem za všetko .
Katarína Gelo
Asi by som zapísala veľa strán, čo mi všetko kurz dal. No najmä veľmi veľa cenných rád od našej lektorky a možnosť vyskúšať množstvo receptov ako tradičných zákuskov, tak aj moderné dezerty. Celý tím Gastro Academy je úžasný, ľudský a vždy ochotne pomáhali so všetkým, čo bolo treba zabezpečiť. Aj vďaka ním sa vytvoril na kurze rodinný duch, ktorý sa na konci ťažko opúšťal. Kurz bol perfektný, nič by som nevedela vytknúť. Lektorka nám ochotne odovzdala svoje skúsenosti nadobudnuté rokmi, čo si nesmierne vážim. Veľa nám pomohla aj na praxi, ukazovala nám, ako sa má robiť všetko správne a zároveň ako sa nemá robiť. Dúfam, že si všetko zapamätám a budem roky čerpať z týchto vedomostí.
Lenka Petríková
Kurz splnil nadmieru moje očakávania, komunikácia vynikajúca - veľká ochota, rýchla reakcia na maily :), lektorka bola super, vysvetlila nám, ak sme mali otázky odpovedala, ochotne vysvetlila, zapájala nás.
Andrea Suchá
Informácie ohľadne kurzu zo strany Gastro Academy sú veľmi dobré. Pani lektorka Rothmajerová bola super. Komunikácia, prístup, ochota, odpovede na otázky, doplňujúce informácie boli veľmi dobré. S obsahom kurzu som bola spokojná aj písomné podklady boli dostatočné.
Slávka Maringová
Kurz najviac splnil všetky moje očakávania, ďakujem za skúsenosť, pre mňa osobne sa všetkým témam venovala dostatočná pozornosť. Lektorka Milka je skvelá vo všetkých ohľadoch. Skúsená, ľudská, chápavá a ochotná vysvetliť čokoľvek 15/10. Kurz by som určite odporučila, hlavne pre ľudský a priateľský prístup.
Eva Brezovská
Som nadmieru spokojná. Získala som nové skusenosti, zručnosti a stretla veľa vynimočných žien, pre ktoré je pečenie láskou. Komunikacia bola na vysokej úrovni. Mala som vždy včas všetky informacie či už k teórii alebo praxi. Všetci lektori mali profesionálny prístup s ochotou a snahou vždy pomôcť a poradiť. Za moju osobu veľka vďaka lektorke Milke Bačovej za profesionálny a srdečný pristup. ĎAKUJEM.
Maria Kapkanets
Ďakujem veľmi pekne za vedomosti, za vrelý prístup, za dobrú atmosféru. Kurz splnil moje očakávania, bolo veľmi zaujímavé naučiť sa robiť pravé lístkové cesto a samozrejme téma čokolády. Veľmi som sa tešila na každý víkend a toto mi bude chýbať.
Andrea Horváthová
Kurz bol podľa mojich očakávaní. Všetko promptne včas odkomunikované, lektorka príjemná, všetko dôsledne vysvetlené.
Denisa Keopaničová
S kurzom som maximálne spokojná, nič mu nechýbalo , všetko pekne vysvetlené. Lektorka zapájala účastníkov, príjemná, ochotná vysvetliť.
Dagmar Mrvanova
Nad moje očakavania..nemam čo vytknut, rychlost,adekvatne informacie boli včas doručene. Pani Lektorka Bačova vynikajuco vysvetlena každa jedna tema, velmi skusena, na profesionalnej urovni.
Monika Édes
Obsah kurzu bol dostatočne detailný, maximálne splnil moje očakávania. V každom prípade by som kurz odporúčala hlavne kvôli prístupu lektorky Emílie Bačovej, veľmi milá, jej prezentácie boli na vysokej úrovni.
Lucia Krbylová
S kurzom som veľmi spokojná, určite splnil všetky očakávania. Určite odporúčam každému, kto nad takýmto niečím uvažuje. Komunikácia s Gastro Academy bola na veľmi vysokej úrovni. Ochotný a vrelí prístup celého tímu. Výklad pani Bačovej spolu s prehľadne vypracovanými študijnými materiálmi ma obohatili o mnoho nových informácií.
Nadežda Friedmannová
Lektorka mila, ludska, profesionalna, komunikácia: ochota, priatelsky pristup,profesnost.
Vanda Felšoci Ruanáková
Kurz splnil všetky moje očakávania, čo sa týka lektorov, ako aj poskytnutých študijných materiálov, vysoká spokojnosť. Som spokojná nielen so šírkou záberu a okruhu tém, ale aj s obsahom poskytnutých informácií a technologických postupov. Lektorka ochotná vysvetliť a odpovedať na otázky.
Anita Zviagintseva
Kurz splnil moje očakávania maximálne. Naučila som sa veľa nových pojmov a slovenských cukrárskych receptov, veľa nuáns v cukrárstve, v ktorých som predtým robila chyby. Obzvlášť sa mi páčila lektorka pani Bačova, má úplne zrozumiteľnú výslovnosť)). Obsah teoretickej časti je veľmi prístupný a zrozumiteľný, ak by ešte bola prax s pani Bačovou, navštevovala by som všetky kurzy, ktoré máte :).
Barbora Dibdiakova
Myslím ze kurz bol nad očakávanie, nechýbalo mi absolútne nič, všetko čo bolo potrebné som dostala. Vždy som dostala na moje otázky odpoved a tím bol vždy ochotný. Práca lektora bola veľmi dobrá, vysvetlila nám všetky temi do podrobná a aj nám dala priestor na hlbší rozhľad do témy.
Veronika Janceova
Kurz všetky moje očakávania naplnil. Myslím že bolo všetko fajn aj veľa príkladov. Kurz by som určite odporučila za skvelý pristup
Kristina Raffayova
Vyborne a naucila som sa aj vela zaujmavosti ktore sa pouzivali v minulosti pri peceni. Pani lektorka velmi mila a aj napriek tomu ze to bolo online tak dokazala rozpravat tak ze zaujala. Nic mi nechybalo, vsetko v poriadku rychle jednanie a vsetko riadne vysvetlene.
Veronika Kochanová
Kurz by som jednoznačne odporučila, už len kvôli tomu prístupu pracovníkov, komunikácia bola skvelá, rýchla reakcia pri telefonovaní a ochota pomôcť a poradiť, ak sa vyskytol problém. Lektorka pani Emília Bačová bola skvelá, jedným slovom ľudská. Celkovo som spokojná, ale všetko má svoje výhody aj nevýhody, osobný kontakt je predsa len osobný kontakt. Mne chýbal ten osobný kontakt a škoda, že tá praktická časť s lektormi je iba v Bratislave, to by sa mohlo zmeniť do budúcna. Ináč bol kurz skvelý, človek sa tam veľa nového priučí.
Michaela Szabova
Kurz bol nad moje ocakavania. Velmi pozitivne pocity. Obširne vypracovane temy, detailne materialy, cize dobre sa z nich ucilo. Lektorka bola mila , priatelska , zapajala nas do tem, vysvetlila ak bolo treba. Osobny pristup tiez chvalim. Vyznala sa problematike , rady a tipy v oblasti. Chapavy a ustretovy pristup no zaroven profesionalny. Dakujem za moznost si kurz urobit u Vas.
Zuzana Dorota Čobejová
V priebehu kurzu sme si prešli základné body a zároveň piliere cukrárčiny.Odborne vysvetlená teória podložená vizuálnou dokumentáciou a príkladmi.
Jana Zemanová
Kurz splnil presne moje očakávania. Boli tam základy, ktoré isto budeme potrebovať, no zároveň tam bolo mnoho vecí, ktoré sa už nerobia, alebo robia ale inak, modernejšie.
Janka Melišíková
Obsah kurzu bol dobrý a zrozumiteľný, obsah kurzu bol dobrý a zrozumiteľný. Veľmi kladne hodnotím pracu pani lektorky, bola príjemná a trpezlivá.
Veronika Bittnerová
Z mojej strany úplná spokojnosť s kurzom, naučila som sa plno vecí a to sa týka aj praktickej časti aj teoretickej Komunikácia s tímom Gastro Academy je úplne super, aj rýchle reakcie, ochota. Pani lektorka, pani Bačová je milá, všetko nám krásne vysvetlila aj dvakrát keď trebalo :) Hodnotím ju na 1* Na jednotku s hviezdičkou
Michaela Kapralová
Obsah kurzu obsahol všetky potrebné informacie k danej téme. Pán lektor bol veľmi milý a ochotný všetko krásne vysvetlil.
Alexandra Čorbová
S komunikáciu mám veľmi dobré skúsenosti a zároveň aj so zabezpečením praxe. Som veľmi milo prekvapená s prístupom pána lektora, zároveň som aj trochu smutná že to trvalo tak krátko. Materiály boli veľmi detailne vysvetlené.
Olena Antsupova
Veľmi pozorný lektor, ktorý sa venoval každému účastníkovi. Všetko dokonale vysvetlil a ukázal niekoľko životných trikov. Budem to odporúčať všetkým svojim priateľom. Aj pre človeka, ktorý dôkladne neovláda jazyk, to bolo jasné.
Lenka Schwammelová
Mala som všetky informácie včas a lektor aj pracovníci v Gastroacademy boli veľmi ochotní pomôcť s čímkoľvek. Neodkladne riešili problémy, ktoré boli napríklad s pripojením, vždy ochotne a s úsmevom. Obsah kurzu bol dostatočne detailný a dozvedela som sa ako sa vyhnúť alebo predísť prípadným chybám. Pán lektor Karol Tarr bol veľmi ústretový a po odbornej stránke mal čo študentom ponúknuť. Pozitívne hodnotím nielen jeho profesionálny prístup, ale aj celkovo vystupovanie. Pri takýchto lektoroch doslova dychtite po nových vedomostiach. Ja som sa na každú ďalšiu lekciu tešila a na konci mi bolo ľúto, že už to skončilo.
Lucia Schallingova
veľmi ochotný, ústretový, milý, ľudský prístup
Katarína Sotáková
Kurz splnil očakávania. Promptné odpovede, snaha vyjsť v ústrety, zabezpečenie praxe. Kladne hodnotím uvádzanie príkladov z praxe, zapájanie účastníkov, opakovanie tém.
Tímea Strnálová
Bola som veľmi spokojná. Naučila som sa množstvo nových informácií. Myslím, že všetko čo sme chceli vedieť nám pán lektor Karol Tar vysvetlit do podrobna :) nemám žiadne výhrady. Úplna spokojnosť. Aj za tak krátky čas sa dokáže človek naučiť množstvo nových informácií. Prebieha to počas víkendov čo je tiež výhoda pre ľudí ktorí pracujú.
Lev Turov
Kurz plne splnil všetky moje očakávania. Lektor zábavný, vždy pripravený pomôcť.