PaedDr. Edita Pappová
garant kurzu
Aktuálne pôsobí ako učiteľka odborných predmetov na strednej škole v Bratislave. Má bohaté teoretické a praktické skúsenosti v cukrárskej profesii. Svojich študentov pripravuje na súťaže, odborné prezentácie a výstavy. Neustále sa zaujíma o nové trendy, zúčastňuje sa odborných domácich a zahraničných výstav. Dosiahla dva cukrárske rekordy zapísané v slovenskej knihe rekordov. Má radosť z každého klienta, ktorý sa zaujíma o túto krásnu profesiu.
Referencie od našich klientov
Mgr. Lenka Harčariková
Vynikajúca komunikácia, do hĺbky vysvetlená každá problematika, výborne spracovaný obsah lekcií, kvalitní lektori - ochota vysvetliť, veľmi veľká ukážka prác s kvalitným opisom.
Romana Ďurišová
Celý kurz prebehol podľa očakávaní, komunikácia to strany Gasto Academy veľmi ústretová. Lektorka, pani Pappová mi všetko vysveltlila tak, aby som to pochopila, veľmi milá a komunikatívna osoba.
Barbora Šišuláková
Kurz hodnotím veľmi pozitívne, vo všetkých smeroch, príjemná uvoľnená atmosféra, odborné znalosti a veľmi príjemná lektorka. Odpoveď zo strany Gastro Academy som dostala vždy do par hodín ak nastal problém s pripojením, hneď mi pomohli s riešením. Veľmi som bola spokojná. Pani lektorka Pappova bola skvelá, milá, vtipná, ochotná a trpezlivá.
Michaela Tomičková
Pre mňa bol kurz naozaj nad očakávania. Totiž som sa na neho prihlásila naozaj len kvôli získaniu odborného vzdelania, ale veľmi milo ma prekvapilo, koľko toho som sa dozvedela :) Bol mi naozaj veľmi prínosný a priniesol množstvo inšpirácie skúsiť aj iné, klasickejšie druhy zákuskov a postupov. Študijné materiály, keďže boli v cene kurzu, nám ostávajú aj naďalej prístupné, keďže z nich čerpám poznatky aj teraz po kurze, keď si niečo nepamätám :) Komunikácia s Gastro Academy je rýchla a ochota výborná, nechýbali mi nikdy žiadne informácie. Veľmi sa teším, že som mala možnosť aspoň takto online pani lektorku spoznať a teda že nám bola pridelená práve ona. Nesmierne mi jej prístup a forma vysvetľovania vyhovovala, bolo vidieť jej zápal a oduševnenie, ochotu, skúsenosti... super naozaj
Miroslava Škorvánková
Kurz bol obsiahly, prešli sme všetko potrebné, dal mi dobré základy. Lektorka v kurze dopodrobna všetko vysvetlila. Oceňujem praktické skúsenosti, názorne ukážky, ochota odpovedať na všetky dotazy. Kurz Cukrár určite budem odporúčať ďalej, kurz je na vysokej úrovni.
Michaela Bulavová
Všetko hodnotím na výbornú , prístup , ochota ,... nebol s ničím problém . Obsah kurzu hodnotím veľmi pozitívne , dozvedela som sa najpodstatnejšie informácie , rôzne príklady a rady :) Pani lektorka Editka je úžasná , všetko nám pekne a zrozumiteľne vysvetlila . Za mňa veľká spokojnosť .
Aneta Štrbková
S kurzom som spokojná, dozvedela som sa množstvo nových veci, inštruktorka bola ochotná zodpovedať všetky otázky. Na praxi je milí a nápomocni kolektív a dokonca som sa u nich aj zamestnala. Kvôli situácii s kovidom bol kurz určite iný a chýbal osobný kontakt s ďalšími účastníkmi a vedenie diskusii keďže na tom nebol čas ani to nebolo v online priestor možné. To však nie je vaša chyba
Dominika Sulová
Komunikácia so spoločnosťou je skvelá, všetko prebehlo bez problémov, keď som niečo potrebovala poradiť, tak mi boli vždy k dispozícii. Obsah kurzu je prehľadný, možno by som doplnila obrázky aspoň k najdôležitejším učivám. Pomohlo mi keď pani lektorka nám pri výučbe ukazovala aj fotky, preto keď sa vrátim k učebným materiálom by to bolo pozitívne. Priložené linky super. Pani lektorka je veľmi príjemná, učivo vysvetľovala zrozumiteľne, bola nápomocná ak sme mali otázky, výborne vysvetlené témy.
Romana Myjavcová
Prácu p. lektorky hodnotím najlepšie ako môžem. Na pani lektorke je vidieť, že má bohaté skúsenosti, prednášky s ňou boli veľmi zaujímavé. Je veľmi milá a výborne sa počúvala. Oceňujem celý priebeh jednania s klientom, príjemné vystupovanie lektora aj zaujímavé informácie nadobudnuté počas celého kurzu, zrozumiteľne popísanú tematiku aj s obrázkami a videami, ktoré zúžitkujem vo svojej budúcej profesii.
Katarína Šolcová
Lektorka bola úžasná, zdieľala s nami veľa z jej skúseností, ochotná vysvetliť, jednoducho fantastická lektorka. Kurz splnil všetky moje očakávania, obsah bol veľmi prínosný, nie zbytočne obšírny, plný praktických rád. Všetky informácie som dostávala včas a zrozumiteľne. Určite by som kurz odporučila ďalej, akadémia ponúka kvalitnú výučbu, veľmi milý personál.
Kristína Tureková
Pani lektorka bola výborná, vidno že sa v remesle vyzná. Bola veľmi príjemná. Kurz hodnotím veľmi dobre, som veľmi spokojná, nič nechýbalo.
Simona Halušová
Kurz bol vynikajúci. Drobné nejasnosti sa dajú ľahko dohľadať cez internet alebo priamo na teórii boli vysvetlené. Pani lektorka má bohaté skúsenosti zo života takže vedela všetko pekne opísať. Taktiež všetky otázky zo strany zúčastnených zodpovedala bez problému. Materiály obsahovali všetko. Obrázky k témam síce chýbali, no pri online teórii pani lektorka obrázky mala takže to bolo jednoduchšie si predstaviť hotové výrobky a stroje. Naučila som sa kopu nových vecí a veľkou výhodou je, že materiály nám zostávajú.
Tatiana Meleková
Kurz bol nad moje očakávania, komunikácia a informácie super. Vždy bol priestor aj na otázky. Myslím, že všetkého bolo tak akurát. Všetko bolo vysvetlené jednoducho a ľahko na zapamätanie, čiže skoro všetky vedomosti som si odniesla s kurzu.S pani lektorkou som bola veľmi spokojná, vyžarovala z nej veľmi dobrá energia. Vždy ochotná zopakovať, dovysvetľovať.
Zuzana Gaálová
Lektorka bola veľmi príjemná, milá, všetko vysvetľovala, dala príklady z praxe, odpovedala na všetky naše otázky. Dala si záležat aby sme mali všetko na zvládnutie testu, opakovali sme prebraté učivo vždy na nasledujùcej hodine. Obsah kurzu bol veľmi obšírny, zo všetkého základy, za tri víkendy sme stihli maximum. Skriptá sme dostali dopredu online, boli užitočné. Kurz splnil očakávania. Komunikácia s Gastro Academy bola velmi dobrá. Na maily reagovali rýchlo, všetky informácie poslali včas.
Lenka Hlavnová
Lektorka na 1* .... Pani Pappová je úžasná lektorka, zodpovedala na všetky otázky, hodiny boli vždy zaujímavé, mali sme priestor aj na otázky, ak nám niečo nebolo jasné, vždy sa nám danú vec snažila vysvetliť. Všetky témy v kurze boli dostatočne spracované, pani Pappová vždy doplnila všetko, ak bolo nejasné. Profesionálny prístup Gastro Academy, všetky informácie som dostala vždy načas.
Katarína Lipiaková
Komunikáciu Gastro Academy hodnotím veľmi pozitívne, reagovali naozaj rýchlo, boli ochotní všetko vysvetliť a pomôcť. PaedDr. Edita Pappová je naozaj skvelá lektorka, ochotná vysvetliť. Ku každej téme dáva veľa príkladov aj praktických rád. Do procesu zapája aj účastníkov. Myslím. že kurz pokryl všetky potrebné základy ktoré mal spolu s príkladmi. Možno by bolo dobré zaradiť do materiálov viac súčasných dezertov a ich postupy. Kurz splnil moje očakávania, pretože obsahoval všetky potrebné základy a príklady z praxe.
Patrícia Javorková
Kurz splnil očakávania. Výborná lektorka. Pani Pappová bola veľmi milá, vysvetľovala logicky, veľa príkladov z praxe a celkovo vytvárala veľmi príjemnú atmosféru. Z Gastro Academy výborná, rýchla odozva a ochota pomocť.
Silvia Gutt
S kurzom som bola maximálne spokojná. Obsah bol dostačujúci, pani lektora všetko detailne vysvetlila, bola perfektná, vysvetľovala, zapájala nás do procesu. Všetko bolo profesionálne.
Ľuboslava Schlosmann
Kurz splnil moje očakávania, som veľmi spokojná. Pani Edita Pappová je jedna úžasná osoba,všetko vysvetlila a bola veľmi ochotná a milá. Rýchla reakcia, prístup a ústretovosť v komunikácii s Gastro Academy.
Lucia Macekova
Všetci účastníci boli skvelí, každý sa tešil na pečenie, je nádherné byť s ľuďmi, ktorí majú vášeň pre cukrárstvo a sú ochotní zdieľať nápady, tipy a rady tým ostatným, celkovo, rozprávať sa, byť súčasťou tímu s vášňou, je neopísateľné. Najväčším prínosom pre mňa boli kysnuté cestá, klasické výrobky ako jadrové rožky, špice, moderné výrobky a info o čokoláde - dozvedela som sa grify, ako na to.
Jana Szabóová
Kurz splnil moje očakávania, rozšírila som si vedomosti v oblastiach, ktoré mi neboli až tak veľmi známe a zároveň som našla časť cukrárstva, ktorému by som sa chcela venovať. Vždy som sa veľmi tešila na víkendové stretnutia. Celému Gastro Academy tímu chcem veľmi pekne poďakovať. Je to tím profesionálov ale hlavne ľudských a priateľských ľudí. Prajem všetko dobré a hlavne veľa veľa záujemcov o kurzy.
Veronika Skočenová
V teoretickej časti sme sa dozvedeli všetko potrebné a taktiež vytvorila dobrý základ pre absolvovanie praktickej časti – veľa vecí sme na praxi čerpali z teórie. Najdôležitejšie bolo pre mňa Osvedčenie, ktoré som získala po absolvovaní kurzu, pretože je to prvý krok k tomu, aby som si splnila svoj sen - mať vlastnú cukrársku výrobu. Nečakala som však, že tam spoznám takých skvelých ľudí s rovnakou vášňou k pečeniu, akú mám ja - cesta k získaniu osvedčenia bola vďaka nim oveľa príjemnejšia, predsa len cestovať každý víkend 5 hodín tam a späť, počas týždňa chodiť do práce a nemať žiadne voľno je vyčerpávajúce :) Ale stálo to za to! Naučila som množstvo nových vecí, takže keby som to mala všetko vymenovať, asi je to tu na dve strany, ale mňa veľmi potešilo, že sme sa tam okrem základov učili aj modernejšie dezerty :) A pokojne by som tento kurz absolvovala ešte raz. Myslím si, že tam nebola ani jedna téma, ktorá by mi nič nedala. Všetko bolo svojim spôsobom prínosné. Najviac ma ale potešila téma francúzske dezerty a čokoládové pralinky, a to že som sa naučila temperovať čokoládu. A prečo? Lebo čokoládu má každý rád. Atmosféra bola perfektná! A na každý jeden víkend som sa tešila, až mi bolo ľúto, keď to celé skončilo. Ďakujem, že ste mi pomohli splniť si sen :) Ste super tím sympatických a dobrých ľudí, ja vám držím palce, aby sa vám naďalej darilo. Mali ste úžasný nápad s týmto víkendovým kurzom, potešili ste tým najmä nás, ktorí si nemôžeme kvôli práci a iným povinnostiam dovoliť navštevovať týždenné kurzy. Takže ešte raz veľké ďakujem!
Radka Litvajova
Aj keď som pred kurzom vedela veľa z toho, čo sme preberali, vďaka kurzu som sa mohla zdokonaliť v niektorých technologických postupoch alebo utvrdiť, že ich robím správne. Čo mi dodalo odvahu. Okrem toho, mohla som spoznať super partiu cukrárov (plus pani lektorky, čo sú veľké odborníčky) a konečne som mohla zdielať svoje nadšenie z pečenia s niekým, kto tomu rozumie. Veľmi sa mi páčili francúzske dezerty, ktoré sme piekli s pani Jožkou Zaukolcovou, s tým sa obyčajný laik cukrár len tak jednoducho nestretne, ani nemá možnosť si to odskúšať. Každý pondelok som sa tešila na ďalší víkend. Všetko bolo do bodky super.
Mária Paulenová
Na teoretickej časti by som nič nemenila - je priebeh bol presne taký ako som si predstavovala. Teoreticky sme prebrali všetky časti, všade nás pani lektorka upozornila na potenciálne problémy a možné úskalia. Po skončení prednášky vždy pani lektorka zostala a odpovedala na naše otázky, vysvetľovala a radila. Nového som sa naučila veľa - ale to, čo pre mňa najviac znamená je, že viem aké cestá, náplne atď. môžem pripraviť a ako ich pripraviť a hlavne aká surovina má aký vplyv na výsledok. V praxi som si vyskúšala pripraviť mnohé receptúry a to mi pomohlo nebáť sa prípravy aj komplikovaných receptúr. Atmosféra bola jedinečná, neopakovateľná a nesmierne som sa tešila na každé stretnutie. Ako kolektív spolu s organizátormi a lektorkami sme vytvorili jedinečný kolektív, v ktorom sme si sadli aj po ľudskej stránke a tak každé pečenie bolo pre mňa nie len odbornou praxou, ale aj spoločenskou udalosťou. S materiálom na pečenie som bola veľmi spokojná - naozaj sme piekli len z kvalitných materiálov bez používania "lacnejších náhrad", čo veľmi oceňujem a potom aj tie výsledky stáli za to. K dispozícii bolo vždy všetko, čo sme k pečeniu potrebovali či už na prípravu cesta, náplní, poliev alebo zdobenia. Veľmi pekne Vám ďakujem za takúto možnosť zdokonaliť sa - ste super tím a ja som si užila každú sekundu kurzu. Lektorky boli veľmi milé a naozaj nám vo všetkom radili, aby sme sa zdokonalili a uľahčili si prácu. Je skvelé vidieť pri práci ľudí, ktorých práca baví a záleží im na nej. Špeciálne chcem poďakovať pani Pappovej za jej trpezlivosť, precíznosť, ľudský prístup a snahu naučiť nás čo najviac a Marcelke za je dokumentárnu činnosť, ktorej výsledky sú nádherné.
Monika Berníková
Kurz určite naplnil očekávaní.Dostala jsem nové zkušenosti, které v praxi určite využiju, myslím, že tématu bylo hodně a byli perfektně zpracované. Prostor, výroba a veci na pečení byli super. Dobre se mi pracovalo. Co se týče zlepšení,nic me nenapadá, protože Gastro Academy byl úžasný kurz. Poznala jsem úžasné lidi, nasbírala nové zkušenosti a klidně bych si to zopakovala. Za me jednička s hvězdičkou a určite doporučuju tento kurz i ostatním.